Woonproject Godskespark


Beerhoutstraat, 3500 Hasselt

Stijlvolle woningen, ontworpen door Limburgse, gerenommeerde architecten. Met elk hun eigen, unieke stijl.
Vestio (in samenwerking met Hplus Vastgoed) en BPI maken dit droomproject waar in het pittoreske Godsheide. Een gezellig dorpje gelegen nabij het centrum van Hasselt. In het binnengebied tussen de Kleinstraat, de
Beerhoutstraat en de Kapelveldstraat ontwikkelen Vestio Vestio (in samenwerking met Hplus Vastgoed) en BPI de gezellige woonwijk ‘Godskespark’. Het project omvat een interessante mix van zowel woningen met elk een eigen stijl - als bouwgronden waar u zelf aan de slag kan. Zo heeft de koper veel variatie om uit te kiezen.
“Godskespark is een opportuniteit voor iedereen die graag rustig woont in het groen met alle faciliteiten van een centrum voorhanden.”.

LOCATIE
De ligging van GODSKESPARK is uitzonderlijk. Rustig en alles dichtbij. De ligging is de allerbelangrijkste factor bij het kiezen van een woning. Dat geldt zeker voor woonproject GODSKESPARK. Hier heeft u werkelijk alles dichtbij, midden in een groene omgeving én op slechts 1,5 km van Hasselt centrum. U geniet van een wandeling aan het kanaal, een potje golf in Golf Meeting Point of dineert in één van de vele horecazaken. Wonen in GODSKESPARK is wonen in een bruisende gezellige buurt nabij het centrum van Hasselt.

DUURZAAMHEID
Eén van de sleutelwoorden van dit project is duurzaamheid. Er wordt resoluut gekozen voor veel natuurlijke buffers tussen de woningen. GODSKESPARK omvat meer dan 40% groene zone. Ook de fietsers en wandelaars krijgen hun eigen plek in dit project. Deze duurzaamheid zal ook doorgetrokken worden in de bouw van de woningen met een goede energiewaarde.

WONINGEN
Godskespark biedt u een ruim assortiment met voldoende onderscheid en keuze in type van woningen. Er is veel diversiteit in architectuur: de ontwerpen zijn aan de hand van maar liefst vier verschillende architecten, elk met een eigen karakteristieke stijl. Dat maakt Godskespark niet enkel een fijne, maar ook een unieke woonbuurt. U kiest een woning die volledig naar u smaak is getekend of die u zelf nog kan aanpassen zodat deze helemaal aan uw wensen en behoeftes voldoet.

Bent u nog niet overtuigd? Enkele troeven op een rijtje:
- Topligging! Gelegen op minder dan 1,5 km van Hasselt centrum
- Autostrade op enkele minuten rijden
- Meer dan 40% groene zone
- Unieke woningen met elk een eigen stijl
- Wonen in een rustige dorpsomgeving
- Ervaren ontwikkelaars
- Goede investering
- Ontspanning op nabijgelegen golfterrein
​Onze Lieve Vrouwstraat 23
3740 Bilzen

T: 089 20 94 69

Contact

Interesse in dit project?

Wenst u meer informatie of een bezoek? Aarzel dan niet en contacteer ons via het formulier of:

T. 089 20 94 69
E. info@hplus.be
Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden