Projecten

 • Residentie Bavelaar in Tongeren
 • Residentie Bavelaar in Tongeren
 • Residentie Bavelaar in Tongeren
 • Residentie Bavelaar in Tongeren

Residentie Bavelaar

Baversstraat 12, 3700 Tongeren

 • Vanaf

  € 186.489

 • Slpk.

  1 - 2

 • Bew. opp.

  68 - 116 m²

Residentie Bavelaar is een nieuw woonproject van 14 appartementen aan de Baversstraat in Tongeren. Op fietsafstand van het centrum, natuurdomein de Kevie en vlak aan het AZ Vesalius Ziekenhuis woon je in een prachtig nieuwe thuis. Tongeren, bekend van haar Romeinse geschiedenis, is een stad die bruist van de dynamiek en elk jaar nieuwe inwoners aantrekt van over heel de provincie Limburg. De Zuid-Limburgse stad heeft een erkenning van toeristisch centrum met het Gallo-Romeins museum en de antiekmarkt als grote trekpleisters. Ook het Haspengouwse landschap is al fietsend of wandelend een echte aanrader.Architect DFM heeft 14 moderne appartementen ontworpen waar luxe en comfort centraal staan. Deze 14 appartementen zijn verdeeld over 4 niveaus, waarvan 6 appartementen met 1 slaapkamer en 8 appartementen met 2 slaapkamers. De bruto-oppervlaktes van de appartementen variëren van 59 m² tot bijna 116 m². De gevel van de residentie bestaat uit lichtgrijs metselwerk gecombineerd met zwarte grote raampartijen dit het licht doorheen het hele appartement binnentrekken. De terrassen zijn ruim en bieden een mooi zicht over de uitgestrekte tuin. De hoogste verdiepingen zijn ingetrokken en kijken vanop het terras uit over de mooi afgewerkte groendaken.Ondergronds is een parking voorzien met 14 parkeerplaatsen en 14 individuele bergingen. Een gemeenschappelijke extra kelderruimte doet dienst als afvallokaal.Voor meer informatie kan u ons contacteren!
Ontdek meer
6% BTW NOG MOGELIJK VOOR DIT PROJECT
 • Woonproject Hoefaert in Bilzen
 • Woonproject Hoefaert in Bilzen
 • Woonproject Hoefaert in Bilzen
 • Woonproject Hoefaert in Bilzen

Woonproject Hoefaert

Bilzen

 • Vanaf

  € 373.591

 • Slpk.

  3

In de Haenenstraat 9 te Eigenbilzen realiseert Hplus Vastgoed het woonproject Hoefaert. Dit project bestaat uit de bouw van 5 ééngezinswoningen die werden ontworpen door Drieskens en Dubois architecten. De woningen werden ontworpen met aandacht voor een rustige doch moderne uitstraling met veel licht en lucht. De woningen vormen allen uiterlijk één samenhangend geheel en zullen gerealiseerd worden in een combinatie van grijs genuanceerde gevelstenen en gevelpleister. De voorzijde wordt geaccentueerd door een houten beplating perfect in harmonie met de overige materialen. Elke woning bestaat uit twee bouwlagen en beschikt over 3 slaapkamers, een terras met tuin en een praktische tuinberging. Het is er aangenaam wonen in voldoende ruimte en licht, dankzij de grote raampartijen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. Woningen 2 en 3 beschikken over een parkeerplaats aan de voorzijde van de woning. Er zullen tevens vijf parkeerplaatsen voorzien worden achteraan de oprit. Deze woningen worden opgetrokken in een aangename woonbuurt in Eigenbilzen. Dit dorp is uiterst gemakkelijk bereikbaar en is zeer gunstig gelegen op 10 à 15 minuten van de centrumsteden Bilzen, Maastricht, Lanaken en Riemst. De uitkijk op een rustige straat aan de voorzijde en een groene tuin aan de achterzijde zijn de grootste troeven van deze uitstekende en centraal gelegen locatie.Het is mogelijk om aan te kopen aan 6% BTW indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet.Voor meer informatie kan u ons contacteren!
Ontdek meer
6% BTW NOG MOGELIJK VOOR DIT PROJECT
 • Residentie Adora in Bilzen
 • Residentie Adora in Bilzen
 • Residentie Adora in Bilzen
 • Residentie Adora in Bilzen

Residentie Adora

Onze Lieve Vrouwstraat 15 en 17, 3740 Bilzen

 • Vanaf

  € 342.024

 • Slpk.

  2

 • Bew. opp.

  250 m²

Residentie Adora is de nieuwste realisatie van Hplus Vastgoed bestaande uit 6 stijlvolle appartementen en een handelsruimte.De gelijkvloerse handelsruimte is ideaal gelegen temidden van de winkels op de Onze Lieve Vrouwstraat in Bilzen, op slechts enkele meters van de Markt.De 6 goed verlichte en stijlvolle appartementen zijn verdeeld over de 3 verdiepingen, allen met een mooi terras waardoor het rustig genieten is temidden van de gezellige drukte.Het kloppende winkelcentrum, gezellige terrasjes, smaakvolle adresjes: in de Onze Lieve Vrouwstraat ligt het stadscentrum aan je voeten!Omgeven door het groen met aan de ene kant Park Petry en aan de andere kant Park Haffmans en natuurdomein De Kimpel.Met een directe verbinding naar de E313 zijn Hasselt, Genk, Tongeren en Maastricht vlot bereikbaar.De grootste troef is wel dat je alle nodige voorzieningen binnen wandelbereik hebt.In het gevarieerde aanbod vinden zowel jong als oud hun zin voor een stijlvol, centraal gelegen appartement.Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een terras aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het gebouw.Het aanbod op de 2de verdieping bestaat uit 2 gerieflijke appartementen met 1 of 2 slaapkamers en 1, aan de voorzijde gelegen, terras.Op de 3de en 4de verdieping vervolledigen 2 riante duplexen het aanbod.De inkomhal met lift geeft tevens toegang tot een ruime fietsenstalling en aparte bergingen.Op de Markt en in de aanpalende straten is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.De Onze Lieve Vrouwstraat is een veilige haven voor iedere investeerder.Verhuurt u? In deze stijgende huurmarkt bent u zeker van uw rendement.Trekt u er zelf in? U krijgt een unieke woonbeleving in een authentieke en gezellige winkelstraat.
Ontdek meer
6% BTW NOG MOGELIJK VOOR DIT PROJECT
Projecten

Start de zoektocht naar uw droomwoning hier

Geef ons door wat u zoekt en zo blijft u op de hoogte van ons laatste aanbod en mist u geen enkele nieuwbouw opportuniteit meer!

Schrijf u in